VinnieVincent Medical Group

Over 15 års erfaring i internasjonal bulkhandel

Foretrukket leverandør fra myndigheter i mange land rundt om i verden

Tech.Deler |Hvordan oppdager en smartklokke søvn

1. Bruk først den innebygde sensoren til å oppdage tilstanden til folk som sover, lett sover eller ikke sover, fordi den kan oppdage effekten av folks hjertefrekvens, håndleddsbevegelsesfrekvens og amplitude.Når håndleddets bevegelsesfrekvens er rask, amplituden er stor, og pulsen er høy, indikerer det at folk sover relativt grunt;Når håndleddsbevegelsen er veldig liten, spesielt liten, og pulsen også er lav, er det dyp søvn.

2. For det andre vil sensoren måle hjertefrekvens og treningsparametere hvert annet minutt.Hvis de forrige måleresultatene ligner de nåværende måleresultatene, indikerer det at det alltid har vært den samme hvilemodusen, og den akkumulerte tiden er tiden for forskjellige stadier som dyp søvn og lett søvn, det vil si søvntiden av hver etappe vi sist så.Merk at sensoren ikke fungerer hele tiden, og tiden for dyp søvn er kumulativ, som ikke nødvendigvis er kontinuerlig. Den kan være segmentert.

3. Til slutt, foreta en omfattende vurdering ved å bruke algoritmen til systemet i klokken, samt AI-teknologi og kvaliteten på big data gap-søvn, og deretter komme med noen meninger om mulige problemer i søvn, som fungerer prinsippet om smartklokke for å oppdage søvn.

wps_doc_0


Innleggstid: 28. oktober 2022