VinnieVincent Medical Group

Over 15 års erfaring i internasjonal bulkhandel

Foretrukket leverandør fra myndigheter i mange land rundt om i verden

Tech.Deler |Hva er fordelene med en plasmaluftsterilisator?

Plasmaluftsterilisatoren bruker (SPIC) superenergiionegenerator for å frigjøre billioner av positive og negative elektroner, og genererer en stor mengde energi gjennom utslettelse av positive og negative ioner, og ødelegger dermed bakteriehylsen og dreper cellekjernen.Det kan sterilisere effektivt, plasmasteriliseringseffekten er ekstremt sterk, og handlingstiden er kort, som er langt mindre enn for ultrafiolette stråler med høy intensitet.
Sammenlignet med den tradisjonelle ultrafiolette luftsterilisatoren med sirkulerende luft, har den følgende fordeler:
1. Effektiv sterilisering
Plasma luftsterilisator har bedre desinfiseringseffekt.I samme miljø og samme plassstørrelse er plasmaluftsterilisator generelt flere ganger bedre enn ultrafiolett luftsterilisator, og handlingstiden er kort, som er langt mindre enn for ultrafiolette stråler med høy intensitet.
2. Miljøvern
Desinfeksjonsarbeidet til plasmaluftsterilisatoren har ingen effekt på mennesker og gjenstander, og det er sikrere enn sterilisatorene for ozon og ultrafiolett luft.
Ozon er sterkt oksiderende og har en etsende effekt på overflaten av innendørs gjenstander, og ozon har en skarp lukt, som er skadelig for menneskers helse.Desinfeksjon må utføres i et uovervåket miljø.Den ultrafiolette luftdesinfeksjonsmaskinen er utstyrt med ultrafiolette lamper, selv om lamperøret er forseglet inne i maskinen, og det vil ikke være noen stråling, men det er fortsatt bekymringer i folks hjerter.
Plasmasterilisering og desinfeksjon fungerer kontinuerlig uten å generere ultrafiolette stråler og ozon, og unngår sekundær forurensning av miljøet.
3. Effektiv nedbrytbarhet
Mens du steriliserer luften, kan plasmaluftsterilisatoren også bryte ned skadelige og giftige gasser i luften.Testrapporten fra Center for Disease Control and Prevention viser at nedbrytningshastigheten innen 24 timer: formaldehyd 91%, benzen 93%, ammoniakk 78%, to Toluene 96%.Samtidig kan den effektivt fjerne forurensninger som røyk og røyklukt.

1


Innleggstid: 21. juni 2022