VinnieVincent Medical Group

Over 15 års erfaring i internasjonal bulkhandel

Foretrukket leverandør fra myndigheter i mange land rundt om i verden

Tech.Deler |Liten oksygenkonsentrator: Bør jeg velge en husholdningsoksygenkonsentrator eller en medisinsk liten oksygenkonsentrator?

3

Mange familier vil måtte ha en liten bærbar oksygengenerator, spesielt de med eldre hjemme.Det er veldig nødvendig å ha en liten en.Men hvordan skal vi velge en oksygengenerator som fungerer hjemme?

Generelt kreves det at hjemmeoksygenkonsentratorene bare når 30 %, men de medisinske oksygenkonsentratorene må oppfylle den nasjonale standarden og nå 90 %.Husholdnings oksygengenerator kan brukes til daglig helsehjelp.Hvis det er stor etterspørsel etter oksygen, anbefales det å kjøpe en liten medisinsk oksygengenerator og sette den hjemme.

Husholdningens oksygengenerator kan bare brukes hjemme.Som et aerobt helseprodukt er det hovedsakelig rettet mot friske eldre, barn, gravide kvinner og andre grupper hjemme, for å supplere kroppens oksygeninnhold på riktig måte, og til slutt oppnå funksjonen med å regulere kroppsfunksjonene deres.

Den lille medisinske oksygengeneratoren er et profesjonelt oksygengenererende medisinsk utstyr, som hovedsakelig brukes til hjelpebehandling.Det kan hjelpe til med å behandle kardiovaskulære og cerebrovaskulære sykdommer, luftveissykdommer, høydehypoksi og andre indikasjoner.Hvis familiemedlemmene har symptomene ovenfor, anbefales det å sørge for en liten medisinsk oksygengenerator.


Innleggstid: 30. juni 2022